1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez'in eşi Yeşim Pekmez, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Selime beldesinin en yaşlısı olan 90 yaşındaki...

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez'in eşi Yeşim Pekmez, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Selime beldesinin en yaşlısı olan 90 yaşındaki Rasime Akın'ı ziyaret etti.

Pekmez beraberinde Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül'ün eşi Semiha Sarıgül, Emniyet Müdürü Ali Karabağ'ın eşi Rehyan Karabağ, 105. Dönem Mülki İdare Amiri Aksaray Kaymakam adayı Elif Nur Yaman ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ile beldede tek başına yaşayan Akın'ı ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Güzelyurt Kaymakam Vekili Gülağaç Kaymakamı Kadir Ulusoy, Selime Belediye Başkanı Turgut Yayatan'ında bulunduğu ziyarette ilerleyen yaşına rağmen, hayata bakışı ve enerjisi ile gençlere örnek olan Akın'a sağlıklı bir ömür geçirmesi dileğinde bulundu.

Pekmez, yaptığı konuşmada, belirli bir yaşa gelen insanların yaşayan değerler olarak görülmesi gerektiğini belirtti.

Yaşlıların değerinin iyi bilinmesi gerektiğine dikkat çeken Pekmez, "Onları bu dönemde elimizden geldiğince daha çok ziyaret etmeli, bir gün kendimizinde aynı ilgiye ihtiyacımızın olacağını unutmamalıyız. Onların hayır duasını almak çok önemli." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler