Zonguldak'ta 5 yıldır aranan kadın FETÖ firarisi Konya'da yakalandı

Zonguldak'ta 5 yıldır aranan kadın FETÖ firarisi Konya'da yakalandı

FETÖ soruşturmasında Bylock kullanıcısı olduğu tespit edilen ve Zonguldak'ta 5 yıldır aranan kadın şüpheli, Konya'nın Ereğli ilçesinde yakalandı. Gözaltına alınan 35 yaşındaki kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi

Zonguldak'ta Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmasında Bylock kullanıcısı olduğu tespit edilen ve 5 yıldır aranan kadın şüpheli, Konya Ereğli ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. 35 yaşındaki N.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

5 YILDIR FİRARİ OLARAK ARANIYORDU

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturmasında örgütün şifreli haberleşme programı Bylock kullanıcısı olduğu tespit edilen ve 2017 yılından bu yana firari olarak aranan N.E.(35) isimli kadının Ereğli ilçesinde olduğu tespit edilmesi üzerine ekipler harekete geçti.

KONYA EREĞLİ'DE YAKALANDI

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ve Konya Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışması ile Konya Ereğli ilçesinde yakalanıp gözaltına alındı.

N.E.'nin, Zonguldak Sulh Ceza Hakimliğince SEGBİS sistemi üzerinden yapılan sorgunun ardından tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.