Zabıtadan polise ziyaret

Zabıtadan polise ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Karabudak, "Polis Haftası" dolayısıyla Ankara Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret etti

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Abdurrahman Karabudak, "Polis Haftası" dolayısıyla Ankara Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karabudak'ın "Polis Haftası" dolayısıyla Ankara Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne yaptığı ziyarette, Ankara Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvetten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Yıldırım ile Çevik Kuvvet Şube Müdürü Yılmaz Ergan da bulundu.

"Polis Haftası" dolayısıyla polisleri kutlayan ve çevik kuvvet ekibine başarılar dileyen Karabudak ve beraberindeki heyet, Yıldırım ve Ergan'a Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı takdim etti.

Heyet üyeleri, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü önünde polislerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Büyükşehir Zabıta Daire Başkanlığınca, şehit polisler için Çevik Kuvvet mescidinde mevlit okutularak şeker dağıtıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler