Yunus, fok ve balinadan eğlendiren gösteri

Yunus, fok ve balinadan eğlendiren gösteri

Antalya'da bir su gösteri merkezinde "Mila" adındaki balina ile 2 fok ve 3 yunusun sergilediği gösteriler, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor

ANTALYA (AA) - Antalya'da "Mila" adındaki balina, 2 fok ve 3 yunusun eğitmenleri eşliğinde sundukları gösteri, renkli görüntülere sahne oluyor.

Su gösteri merkezinde ilk olarak "Mayki, Mobik ve Mishenya" adlarındaki yunuslar sahneye çıkıyor. Toplarla oyun oynayan, şarkı söyleyen yunusların ardından gösteri yapan "Debi ve Daşa" adlı foklar, danslarıyla yerli ve yabancı turistleri eğlendiriyor.

Yaklaşık bir saat süren gösteride son olarak sahneye "Mila" adındaki beyaz balina çıkıyor. Kendisini izleyenlere top fırlatan Mila, sempatik davranışlarıyla turistlerin beğenisini kazanıyor.

Gösteri sonrası isteyenler Mila, Debi, Daşa ve yunuslarla fotoğraf çektirebiliyor. Gösteri, özellikle çocukların oldukça ilgisini çekiyor.

- Gösteriyi izlemenin bedeli 40 lira

Su gösteri merkezinin yetkilisi Levent Saydam, AA muhabirine, pazar ve pazartesi günleri tek, diğer günler çift seans olmak üzere her gün gösteri yapıldığını söyledi. 

Gösterinin ilk aşamasında yunusların, diğer bölümünde ise fokların ve balinanın şov yaptığını anlatan Saydam, 3 eğitmen tarafından hazırlanan gösterinin hem yaz hem de kış mevsimlerinde devam ettiğini bildirdi. 

Giriş ücretinin yetişkinlerde 40 lira, 2 ila 12 yaş arası içinse 27 lira olarak belirlendiğini, iki yaşa kadar ise gösterinin ücretsiz izlenebildiğini dile getiren Saydam, isteyen izleyicilerin yunuslarla yüzebildiğini kaydetti.

 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı