Yozgat'ta jandarmadan trafik denetimi

Yozgat'ta jandarmadan trafik denetimi

YOZGAT (AA) - İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kurban Bayramı öncesi yaptıkları yol uygulamasında durdurdukları sürücülere şeker, çikolata ve kolonya...

YOZGAT (AA) - İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kurban Bayramı öncesi yaptıkları yol uygulamasında durdurdukları sürücülere şeker, çikolata ve kolonya ikram ederek bayramlarını kutladı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Muslubelen mevkisinde, yol kontrol uygulaması yaptı.

Uygulama noktasında araçları durduran jandarma, ruhsat, ehliyet kontrolü yapıp sürücüleri ve yolcuları emniyet kemeri takmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.

Vatandaşların bayramını kutlayan ekipler, sürücülere çikolata ve kolonya ikramında bulundu.

Denetimlerde jandarma ekipleri narkotik ve bomba arama köpeği ile de çanta ve bavullarda arama yaptı.

Uygulama noktasını ziyaret eden Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ise alınan trafik tedbirlerini yerinde inceleyerek sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Vali Yurtnaç, gazetecilere yaptığı açıklamada Kurban Bayramı boyunca il genelinde 24 saat jandarma ve emniyet ekipleri tarafından yol kontrolü yapılacağını söyledi.

Yurtnaç, "Amacımız vatandaşlarımıza ceza yazdırmak değil, trafik güvenliğini ve vatandaşların bayram günü güvenli şekilde sağlıklı, mutlu bir şekilde ailelerine, sevdiklerine kavuşmalarını sağlamak." dedi.

Yapılan uygulamadan memnun kaldıklarını belirten sürücülerden Gökhan Gülhan, "Şeker, kolonya ikram ettiler, kendilerine çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Durdurulan yolcu otobüsündeki vatandaşlar da uygulamanın güvenlik için yapıldığını ifade ederek jandarma ekiplerine teşekkür etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :