Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 3 ölü, 2 yaralı

Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 3 ölü, 2 yaralı

Antalya'da meydana gelen kazada, otomobilde bulunan 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı

 Antalya'da yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, kaza Akseki-Manavgat karayolu Manayıt mevkisinde meydana geldi. Ali Karakoç (42) yönetimindeki 42 ZT 919 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, karşı yönden gelmekte olan Tuncer Adıgüzel (30) yönetimindeki 42 LR 808 plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı.

Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle kaza yerine, çok sayıda ambulans ile Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri geldi.

İtfaiye ekipleri, otomobil içinde bulunan Rahime Karakoç (70) ve Nuray Karakoç'un cesedini güçlükle çıkardı.

Otomobilden yaralı olarak çıkarılan Mevlüt Karakoç (69) ise 112 Acil Servis ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen, olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralı otomobil sürücüsü Ali Karakoç, hava ambulansı ile Antalya merkezdeki bir hastaneye,12 yaşındaki Rahime Nur Karakoç ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından, Manavgat ilçesinde bir hastaneye sevk edildi.

Maddi hasar meydana gelen yolcu otobüsündeki 9 yolcu başka bir otobüs ile Konya'ya gönderilirken, otobüs sürücüsü Tuncer Adıgüzel, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kazanın ardından Akseki-Manavgat karayolu bir süre trafiğe kapatıldı, daha sonra ulaşım tek şeritten verilmeye başlandı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :