Yıldızlar ve Gençler Türkiye Atıcılık Şampiyonası

Yıldızlar ve Gençler Türkiye Atıcılık Şampiyonası

- Sakarya'da 23 ilden 243 sporcunun katıldığı şampiyonada, gençlerde tabanca mücadelesi tamamlandı


SAKARYA (AA) - Yıldızlar ve Gençler Türkiye Atıcılık Şampiyonası'nda, gençlerde tabanca mücadelesi sona erdi.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Sakarya Spor Salonu'ndaki atış poligonunda gerçekleştirilen organizasyonda sporcular, genç erkekler ve kızlar, ferdi ve takım kategorilerinde yarıştı.

Şampiyonada genç erkekler tabanca ferdi kategorisinde birinciliği Kahramanmaraş Özel Genç Simya Temel Lisesi'nden Mücahit Çağrı Kayabaşı elde etti. Ankara Etimesgut Anadolu Lisesi'nden Taylan Vural ikinci, Kahramanmaraş Sosyal Bilimler Lisesi'nden Melih Paksoy üçüncü oldu.

Genç erkekler tabanca takım kategorisinde en çok puanı alan Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinciliği, Kahramanmaraş Fatih Anadolu Lisesi ikinciliği, İzmir Namık Kemal Anadolu Lisesi üçüncülüğü elde etti.

Genç kızlar tabanca ferdi kategorisinde de Bolu Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Aslı Över birinci, İzmir Çimentaş Anadolu Lisesi'nden Elif Sünnetçi ikinci, Ankara Mustafa Azmi Doğan Anadolu Lisesi'nden Şevval İlayda Tarhan ise üçüncü oldu.

Genç kızlar tabanca takım kategorisinde ise en çok puanı toplayan Bolu Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci olurken, İzmir Çimentaş Anadolu Lisesi ikinci, Ordu Ünye Anadolu Lisesi de üçüncülüğü elde etti.

Yarışlar sonunda dereceye girenlere ödülleri verildi. Şampiyona, yarın genç kızlar tüfek yarışlarıyla sona erecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :