Yetimler kardeşlik ifarında buluştu

Yetimler kardeşlik ifarında buluştu

Kırşehir'de yetimler ve koruyucu aileleri için 250 kişilik iftar sofrası kuruldu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi, Koruyucu Aileler ve Şefkat Eli Projesi kapsamında yetim çocukları ve koruyucu ailelerini iftar programında bir araya getirdi.

Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen "Kardeşlik İftarı" programına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile sivil toplum kuruluşları gözetimindeki yetim çocuklar katıldı.

İftar programının ardından açıklama yapan Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci, tüm insanlığa bolluk, bereket ve kardeşlik duyguları getiren ramazan ayında yetim çocuklarla bir araya gelmekten mutlu olduğunu söyledi.

Güzelliği, mutluluğu, huzuru, sevgiyi onlarla paylaştıklarını ifade eden Bahçeci, "Huzur kavramı bizler için çok önemli. Şu an Ortadoğu zor zamanlar yaşıyor, Allah bütün Müslüman kardeşlerimize yardım etsin. Bu ramazan ayında da hepsine dua edelim. İnsanlar sofralarını, ekmeğini, sevgisini, muhabbetini paylaşırsa daha kıymetli hale gelir. Millet olarak her zaman yardımlaşmayı, dayanışmayı en üst seviyede yaşayan bir milletiz ve buna da devam edeceğiz." dedi.

Kırşehir Milletvekili Çetinkaya da, ramazan ayının büyük buluşmalara vesile olduğunu, insanları bir araya getirdiğine vurgu yaptı.

Tasavvuf müziği ve ilahi dinletisinin ardından, iftar programına katılan çocuklara kitaplar hediye edildi.

İftar programına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Daire Başkanı Emin Eraslan, Vali Yardımcısı Servet Güngör, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli ile çok sayıda kişi katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler