Yeşilgiresun Belediyespor Başkan Yardımcısı Güneş:

Yeşilgiresun Belediyespor Başkan Yardımcısı Güneş:

"Ligdeki ikinci maçımızı da kazanmak istiyoruz"


GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde yarın deplasmanda Trabzonspor Medical Park'a konuk olacak Yeşilgiresun Belediyespor'un başkan yardımcısı Sertaç Güneş, rakiplerini yenerek ligdeki ikinci maçlarını da kazanmak istediklerini söyledi.

Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonun ilk maçında sahalarında konuk ettikleri Gaziantep Basketbol'u mağlup ederek lige galibiyetle başladıklarını anımsattı.

Trabzonspor Medical Park ile yarın deplasmanda ikinci hafta karşılaşmasında kozlarını paylaşacaklarını vurgulayan Güneş, "Lig yarın Karadeniz derbisine sahne olacak. İki komşu ilin takımları kozlarını paylaşacak. Hedefimiz rakibimiz karşısında kazanarak ligde iki de iki yapmak." dedi.

Güneş, zor bir karşılaşmanın kendilerini beklediğinin farkında olduklarını ve rakipleri karşısında sonuna kadar kazanmak için mücadele edeceklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Karşılaşmada mücadele üst düzeyde olacak. Rakibimiz ilk hafta maçını kaybetti. O nedenle kendi evlerindeki maçı kazanmak isteyeceklerdir. Onlar kadar biz de kazanmak için parkeye çıkacağız. Ligdeki ikinci maçımızı da kazanmak istiyoruz. Yeni sezonda genç ve yerli oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadromuz var. Oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Zorlu deplasmandan galip döneceklerine inancımız tam."

Güneş, iki komşu ilin takımlarını karşı karşıya getirecek olan maçın dostane bir havada oynanmasını da temenni ettiklerini sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :