Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan kansere yenik düştü

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan kansere yenik düştü

Sinema dünyasının unutulmaz isimlerinden Bahar Öztan, 22 Mart Cuma günü kolon kanseriyle mücadelesini kaybederek aramızdan ayrıldı. Oğlu Yiğit Çolak, annesinin huzura kavuştuğunu duyurdu.

Yeşilçam'ın unutulmaz yıldızlarından Bahar Öztan, 22 Mart Cuma günü kolon kanseriyle verdiği zorlu mücadeleyi kaybederek hayata veda etti.

1980'lerde sinema ve reklam dünyasına adım atan ve kısa sürede büyük bir hayran kitlesine sahip olan Öztan, 1972 yılında Osman Seden'in yönettiği "Mahkum" filmiyle sinema kariyerine başlamıştı. Ancak asıl çıkışını "Şaşkın Milyoner" filmiyle yaparak şöhret basamaklarını hızla tırmanmıştı.

Öztan, kariyerinde birçok başarılı projeye imza attıktan sonra 2000'li yılların başında ABD'ye yerleşmiş ve bir süre Miami'de yaşamıştı. Ancak 6 yıl sonra Türkiye'ye geri dönerek sinema ve dizi projelerinde yer almaya devam etmişti. Özellikle 1993-2008 yılları arasında Yavuz Çolak ile evli kaldığı dönemde geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncunun bu birlikteliğinden Yiğit Çolak adında bir oğlu bulunuyordu.

Oğlu Yiğit Çolak, annesinin vefatını sosyal medya hesabından duyurarak sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Bahar Öztan'ın cenazesi, 22 Mart Cuma günü ikindi namazını müteakip Üsküdar Şakirin Camii'nde düzenlenecek olan törenle son yolculuğuna uğurlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.