Yerli ve Milli Üretim Konferansı

Yerli ve Milli Üretim Konferansı

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odasının (ATO) "Teknolojik Dönüşümde Kamu Alımlarının Rolü: Yerli ve Milli Üretim" başlıklı konferansı...

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odasının (ATO) "Teknolojik Dönüşümde Kamu Alımlarının Rolü: Yerli ve Milli Üretim" başlıklı konferansı yarın gerçekleştirilecek.

ATO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının himayesinde düzenlenecek söz konusu konferans 09.30'da açılış konuşmaları ile başlayacak.

Konferansta, "Yerli Üretim ve Sanayide Teknolojik Dönüşüm İçin Kamu Alım Mekanizmaları", "Enerji, Sağlık ve Ulaştırma Sektörlerinde Kamu Alımları", "Kamu Alımları Sanayici İçin Fırsat mı Tehdit mi?" ve "Yerli ve Milli Üretim Hamlesi" başlıklı dört oturum gerçekleştirilecek.

Organizasyona, ilgili bakanlıklar ile kamu kurum ve kuruluşları, üniversite rektörleri, bölüm dekanları, akademisyenler, üniversite öğrencileri, teknokentler, teknoloji geliştirme bölgeleri, Ar-Ge merkezleri, sivil toplum kuruluşları ve üretici firmaların yetkilileri davet edildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :