Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

"Denizlispor deplasmanından da 3 puanla dönmeyi hedefliyoruz"- "Takım olarak iyi bir ivme yakaladık. Bu çıkışı devam ettirmek istiyoruz"

MALATYA (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Denizlispor maçından da 3 puanla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

Ravcı, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, milli maç dolayısıyla lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini ifade etti.

Sezona iyi başladıklarını belirten Ravcı, "Takım olarak iyi bir ivme yakaladık. Bu çıkışı devam ettirmek istiyoruz. Ligin başında takımlar tam anlamıyla hazır olmuyor. Ligin başında yüzde 50-60 performansı olan takımlar, 4-5 hatta 6'ncı haftadan sonra bu yüzdeyi biraz daha yukarılara çekiyor." dedi.

Ravcı, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Denizlispor maçına da da Mersin İdmanyurdu ve Samsunspor karşılaşmalarına hazırlandıkları ciddiyetle hazırlandıklarını aktararak, deplasmandan galibiyetle dönmek istediklerini kaydetti.

Takım isimlerinin önem taşımadığını, sadece kendi oyunlarına baktıklarını dile getiren Ravcı, "Önemli olan sahaya çıkıp ne yapacağımız. Mücadele ruhunu sahaya yansıttığımız sürece bizim için rakip fark etmiyor. Biz her maça aynı düşünceyle çıkıyoruz. Denizlispor deplasmanından da 3 puanla dönmeyi hedefliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Ravcı, futbolcuların ligin ilk iki haftasında ortaya koydukları mücadele ve hırsın kendilerini memnun ettiğini belirterek, aynı isteğin Denizlispor maçına da yansıması durumunda iyi bir sonuç alacaklarına inandıklarını sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler