Yasmin Levy, SKM'de konser verecek

Yasmin Levy, SKM'de konser verecek

Ladino müziğinin tutkulu sesi Yasmin Levy, Konya Selçuklu Kongre Merkezi’nde hayranlarıyla buluşuyor.

Türkiye' de geniş bir dinleyici kitlesine sahip milyonları kendine hayran bırakan Ladino müziğinin tutkulu sesi Yasmin Levy, Konya Selçuklu Kongre Merkezi’nde en sevilen şarkılarını yoğun istek üzerine yeniden seslendirmeye geliyor.

Latin ve Sefarad müziğinden İspanyol flamenkosuna, Arjantin tangosundan Portekiz fadosuna kadar dünyanın farklı coğrafyalarının müziklerini harmanlayan, Türkiye'de geniş bir hayran kitlesine sahip olan Yasmin Levy, Türk ezgileriyle de hayranlarına eşsiz bir müzikal yolculuk yaşatmaya hazırlanıyor.

KONYA DA KONSER VERECEK

6 yaşındayken piyano çalmayı öğrenen ve 21 yaşında ilk kez izleyici karşısına çıkan Yasmin Levy, batı müziği enstrümanlarıyla doğunun ritimlerini harmanlayarak benzersiz tarzını oluşturuyor. Türk yaylı çalgılarının zengin tonları ile flamenko gitarının tutkulu sesini buluşturan Yasmin Levy 5 Aralık Perşembe günü Selçuklu Kongre Merkezi’ nde hayranları ile buluşacak. Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum Salonunda Saat 20.30’da  konser biletlerine Selçuklu Kongre Merkezi bilet gişesinden ve Biletix’ ten ulaşılabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler