Yargıtay HSYK üyeleri kimler oldu? HSYK üyeliklerine kim seçildi?

Yargıtay HSYK üyeleri kimler oldu? HSYK üyeliklerine kim seçildi?

Yargıtay'da HSYK seçimi sonuçlandı. Peki üyeliklere kimler seçildi? Yakup Ata, Kerim Tosun, Mustafa Kemal Özçelik kimdir? Yakup Ata, Kerim Tosun, Mustafa Kemal Özçelik cemaatçi mi?

Yakup Ata kimdir? Kerim Tosun kimdir? Mustafa Kemal Özçelik kimdir? Yargıtay'da HSYK seçimi sonuçlandı. Peki üyeliklere kimler seçildi? Yakup Ata, Kerim Tosun, Mustafa Kemal Özçelik kimdir? Yakup Ata, Kerim Tosun, Mustafa Kemal Özçelik cemaatçi mi?

Yakup Ata, Kerim Tosun, Mustafa Kemal Özçelik HSYK üyeliğine seçildi.

Star gazetesi yazarı Elif Çakır, 'Pensilvanya Yargıtay yapımı Bizans oyunu' başlıklı 22 Eylül 2014 Pazartesi tarihli yazısında üç isimle ilgili olarak şunları iddia etmişti:

Yakup Ata; cemaatin kripto isimlerinden. Yargıtay'daki kaynaklarım HSYK'ya gönderilecek isimler arasındaki en tehlike arz eden isim olan Mustafa Ateş'ten sonraki ikinci adam olduğunu belirtiyor.

Kerim Tosun; ülkücü kimliğiyle tanınmaya özen gösteren, paralel olduğu anlaşılmasın diye bulunduğu ortamlarda en hararetli milliyetçilik tartışmalarına giren bir isim. 

Mustafa Kemal Özçelik; Bakanlık eski Personel Genel Müdürü olarak da çalıştı. Kendisini gizleyen bir isim değil, yargı camiasında açıktan cemaatçi olarak tanınıyor. 

> Yakup Ata kimdir? Kerim Tosun kimdir? Mustafa Kemal Özçelik kimdir?

Etiketler :