Yankesici asayiş uygulamasında yakalandı

Yankesici asayiş uygulamasında yakalandı

Mecidiyeköy'de yapılan asayiş uygulamasında, üzerinde sahte sürücü belgesi ile pasaport bulunan ve farklı tarihlerde 5 kişinin yankesicilik yöntemiyle parasını çaldığı tespit edilen bir kişi yakalandı

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da yapılan asayiş uygulamasında, üzerinde sahte sürücü belgesi ile pasaport bulunan ve farklı tarihlerde 5 kişinin yankesicilik yöntemiyle parasını çaldığı tespit edilen bir şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 28 Mart'ta Mecidiyeköy'deki uygulama sırasında şüphe üzerine durdurduğu bir aracın sürücüsüne kimlik kontrolü yaptı.

Kontrolde, sürücünün pasaportunun ve sürücü belgesinin sahte olduğu belirlendi. Gözaltına alınan ve esas kimliğinin İ.T. olduğu belirlenen şahsın, farklı tarihlerde 3'ü kadın 5 kişinin 7 bin 600 lirasını yankesicilik yöntemiyle çaldığı tespit edildi.

"Resmi belgede sahtecilik" suçundan da aranan şüphelinin, 27 Ocak 2014'te Adana Emniyet Müdürlüğünde A.R.A. ismiyle 9 Temmuz 2014'te Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünde de F.T. kimlik bilgisiyle işlem gördüğü ortaya çıktı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :