Yalçın Eğitim Kurumları ile Memur-Sen Konya Arasında İndirimli Eğitim anlaşması imzalandı.

Yalçın Eğitim Kurumları ile Memur-Sen Konya Arasında İndirimli Eğitim anlaşması imzalandı.

Yalçın Eğitim Kurumları ve Yalçın Özel Öğretim kursları ile Memur-Sen Konya İl Temsilciliği arasında indirimli eğitim anlaşması imzalandı.

Memur-Sen Konya İl Temsilciliğinde yapılan imza törenine Memur-Sen Konya İl Temsilcisi Nafiz Karlıer, Diyanet-Sen konya Şube Başkanı Alı Koç, Yalçın Eğitim Kurumları Yönetim kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, Merkez Şube Müdürü Selahattin Karakaş, Zindankale Şube Müdürü Ebru Vural katıldı. Yalçın Eğitim Kurumları ve Yalçın Özel Öğretim Kursları ile Memur-Sen Konya üyeleri için indirim anlaşması imzalandı. Anlaşmadan üyelerin 1. derece akrabaları da yararlanacak. Üye kartı ile yapılacak indirim miktarı ve şartları bir sözleşme imzalanarak belirlendi. Memur-Sen Konya İl Temsilcisi Nafiz Karlıer; “ Konya’da 40 bin civarında bir üye kitlemiz var. Üyelerimizin hak ve menfaatlerini korumak ile almak dışında, üyelerimizin menfaatlerine olacak her türlü anlaşmaları da yapıyoruz. Sosyal bir sorumluluk içerisinde yaptığımız bu anlaşmalar ile üyelerimizin kaliteli ve güvenli hizmeti ucuza almasını sağlıyoruz. Şimdi ise Konyamızın ilk özel öğretim kurslarından biri olan Yalçın Eğitim Kurumları ve Yalçın Özel Öğretim Kursları ile üyelerimiz adına sözleşme imzaladık. Hayırlı ve uğurlu olsun “ dedi.

Yalçın Eğitim Kurumları ve Yalçın Özel Öğretim Kursları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın ise “ Memur-Sen Konya İl Temsilciliği ile yaptığımız görüşmelerden sonra Memur-Sen’li üyelere yönelik bir sözleşme imzalamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Memur-Sen Konya İl Temsilciliği bünyesinde yer alan 40 bin üye ve 11 sendikanın üyelerine hizmet verecek olmanın gururunu yaşıyoruz. Eğitim Hizmetlerimizi Yalçın Özel Öğretim Kursları Merkez Şube ve Zindankale Şubesinde vereceğiz. Memur-Sen Konya İl Temsilciliği yöneticilerine teşekkür ediyorum. İmzalanan sözleşme hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Protokol konuşmalarının ardından Yalçın Özel Öğretim Kursları ile Memur-Sen Konya arasında indirimli eğitim anlaşması imzalandı.

yalcin-egitim-kurumlari-ile-memur-sen-konya-(1).jpg