Yakıt fiyatlarına yeni zam bekleniyor

Yakıt fiyatlarına yeni zam bekleniyor

Benzinin litre fiyatına 2 lira, motorinin litre fiyatına ise 1 lira 40 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

Türkiye genelinde yakıt fiyatlarına yapılan yeni zamlarla birlikte, benzinin litre fiyatına 2 lira, motorinin litre fiyatına ise 1 lira 40 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Fiyat artışının ardından İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde litre fiyatlarına yaşanan değişiklikler dikkat çekiyor.

İstanbul'da benzinin litre satış fiyatı ortalama 40,38 liraya yükselirken, motorin ise 43,02 liraya çıktı. Ankara'da benzinin litre fiyatı 41,07 lira, motorinin litre fiyatı ise 43,78 lira oldu. İzmir'de ise benzinin litre satış fiyatı 41,29 lira iken, motorin 43,97 lira olarak güncellendi.

Dağıtım firmalarının uyguladığı fiyatlar, rekabet ve serbesti sebebiyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebilmektedir. Ancak genel olarak, yakıt fiyatlarındaki bu artışın sürücüleri ve taşımacılık sektörünü olumsuz etkileyeceği düşünülüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.