Whatsapp, Instagram ve Facebook çöktü! TTnet çökmedi! Ayarlarınızı değiştirin

Whatsapp, Instagram ve Facebook çöktü! TTnet çökmedi! Ayarlarınızı değiştirin

Whatsapp, Instagram ve Facebook'a erişim kısıtlandı. Kullanıcılar kesintinin sebebini araştırırken TTnet'in de internet servisi veremediği görüldü. Söz konusu kesintiye neyin sebep olduğu ise merak konusu.

Dünya kaosa sürüklendi. Instagram, Facebook ve Whatsapp'ta yaşanan kesinti nedeniyle kullanıcılar arızanın neden kaynaklandığını bulmaya çalışıyor.

Sosyal medya ağlarından yalnızca Twitter çalışıyor. TTnet'te ise kısa süreli bir kesinti söz konusu.

Kesintilere neyin sebep olduğu konusunda bir açıklama henüz yok.

Kesinti, kullanıcıları hem masaüstü hem de mobil cihazlarda etkiliyor. Instagram ve WhatsApp’ın da sahibi olan Facebook, bir twitte uygulamalara ve ürünlere erişimde sorunlar olduğunu bildirdi. Gönderide, “İşleri olabildiğince çabuk normale döndürmek için çalışıyoruz ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz” deniyor.

Hizmetler düştüğünde veya kesintiler olduğunda izleyen bir platform olan Down Detector’a göre, şu anda en az üç sosyal medya platformu çalışmıyor. Şu anda Down Detector, Facebook , Instagram ve WhatsApp’a erişim sorunları bildiriyor.

TTNET KESİNTİSİ

Bazı kullanıcılar TTnet modemlerinin ayarını 8.8.8.8-8.8.4.4 yaparak sorunu aştıklarını söylüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.