Vodafone 38. İstanbul Maratonu'na doğru

Vodafone 38. İstanbul Maratonu'na doğru

TOG, toplum gönüllüsü gençleri ve çalışmalarını desteklemek üzere 257 koşucuyla maratonda yer alacak

İSTANBUL (AA) – Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), toplum gönüllüsü gençleri ve çalışmalarını desteklemek üzere 257 koşucu ile Vodafone 38. İstanbul Maratonu’na katılacak.

TOG'dan yapılan açıklamada, toplum gönüllüsü gençleri ve çalışmalarını desteklemek üzere 257 TOG koşucusunun maratonda yer alacağı bildirildi.

Adımlarını gençler ile atan koşucuların çevrelerine TOG’a bağış yapma çağrısında bulunacakları belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Bu sene koşucuların hedefi 280 bin TL bağış toplanmasına aracılık etmek ve TOG’da 100 sosyal sorumluluk projesini destekleyerek 2 bin gencin toplum gönüllüsü olmasını sağlamak. Gençler TOG çatısı altında katıldıkları çalışmalar ile sosyal sorumluluk bilinci kazanıyor. Okul yenileme çalışmalarından kıyı temizliğine, çocuklarla bilimsel deneylerden huzurevi ziyaretlerine, engelli bireylerle çalışmaktan toplumsal cinsiyet eşitliği projelerine kadar her yıl binlerce proje gençler tarafından tasarlanıyor ve hayata geçiriliyor. TOG, gençlere güveniyor ve birbirlerini tanıyabilecekleri, değişim yaratabilecekleri alanlar yaratıyor."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :