Vincenzo Montella’dan Konyaspor Teknik Direktörü Stanojevic’e ziyaret

Vincenzo Montella’dan Konyaspor Teknik Direktörü Stanojevic’e ziyaret

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic'i ziyaret etti ve Milli Takım'ın Letonya maçı öncesinde kullanacağı tesisin sahalarını da inceledi. Montella, Konyaspor'un antrenmanını da izledi

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, dün akşam Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında oynanan TÜMOSAN Konyaspor-Beşiktaş karşılaşmasını stadyumda takibinin ardından, bu sabah da ev sahibi kulübün Kayacık Tesisleri'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Vincenzo Montella’dan, Stanojevic’e ziyaret

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında oynanan Konyaspor - Beşiktaş maçını tribünden takip eden A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Konyaspor Tesisleri'ni ziyaret etti. Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic ile bir görüşme yapan İtalyan teknik adam, Sırp çalıştırıcıdan takımın son durumu hakkında bilgi aldı ve kendisiyle Türk futboluyla ilgili sohbet etti.

Konyaspor'un antrenmanını izleyen Montella, ayrıca A Milli Takım'ın 15 Ekim'de oynanacak Letonya maçı öncesinde kullanacağı tesisin sahalarını da inceledi.

Vincenzo Montella’dan, Stanojevic’e ziyaret

Konya'daki temaslarını tamamlayan Vincenzo Montella, daha sonra Kayserispor - Başakşehir müsabakasını izlemek üzere Kayseri'ye geçti.

Resim

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Futbol Takımı'nın Letonya ile oynayacağı 2024 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme mücadelesinin Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'na alındığını duyurmuştu. Milli maç 15 Ekim 2023 Pazar günü 21.45'te başlayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.