Vestel, Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürlüğe Duygu Badem Uylukçuoğlu'nu Getirdi

Vestel, Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürlüğe Duygu Badem Uylukçuoğlu'nu Getirdi

Küresel teknoloji devi Vestel, yeni dönemde Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürlük pozisyonuna deneyimli isim Duygu Badem Uylukçuoğlu'nu atadı.

Türkiye'nin teknoloji ve üretim alanındaki öncü markalarından Vestel, küresel pazarlardaki varlığını güçlendirmek ve büyümeyi sürdürmek amacıyla üst düzey değişikliklere gitti. Şirketin Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürlüğü pozisyonuna, uzun yıllara dayanan deneyimi ve başarılarıyla tanınan Duygu Badem Uylukçuoğlu getirildi.

Boğaziçi Üniversitesi'nde lisans ve yüksek lisans eğitimini tamamlayan Uylukçuoğlu, 2010 yılında Vestel'de kariyerine başladı. Vestel'in ilk MT programını başarıyla tamamlayarak Pazarlama Uzmanı olarak göreve başlayan Uylukçuoğlu, ardından görevlerinde hızla yükseldi. 2012 yılında Pazarlama Yöneticiliği pozisyonuna terfi eden Uylukçuoğlu, sonraki yıllarda Pazarlama Müdürü ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak görev aldı.

1 Aralık 2023 tarihinden itibaren ise Vestel'in global marka açılımı stratejisi çerçevesinde Pazarlama Genel Müdürü olarak atanarak iç ve dış pazarlarda marka yönetimi, ürün yönetimi ve endüstriyel tasarımdan sorumlu oldu. Uylukçuoğlu'nun bu yeni görevi, şirketin küresel pazardaki rekabet gücünü artırmak ve değerini maksimize etmek adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Vestel, Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürlüğe Duygu Badem Uylukçuoğlu'nu Getirdi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.