Vali Şentürk'ün şehit ve gazi derneklerini ziyareti

Vali Şentürk'ün şehit ve gazi derneklerini ziyareti

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, kentteki veda ziyaretlerine devam ediyor.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Şentürk, veda ziyaretleri...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, kentteki veda ziyaretlerine devam ediyor.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Şentürk, veda ziyaretleri kapsamında şehit ve gazi derneklerine ziyarette bulundu.

İlk olarak Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Şentürk, Dernek Başkanı Mutlu Kılıçarslan ve şehit yakınlarından helallik istedi.

Ardından Kırşehir Muharip Gaziler Derneği’ne geçen Necati Şentürk, Dernek Başkanı Kemal Parlak ve Malul Gaziler Derneği Başkanı Bahattin Kaya ve dernek üyeleri ile görüştü.

Şentürk, ziyaretlerinde, ülkenin, şehit ve gazilere olan minnet ve şükranlarının sonsuz olduğunu söyledi.

Şehit yakınlarının, şehitlerden kendilerine kalan kutsal birer emanet olduğunu ifade eden Şentürk, şunları kaydetti:

"Şehitlik mertebesine yükselen evlatlarımızın haklarını asla ödeyemeyiz. Bugün bu vatan topraklarında özgürce yaşamamızı şehitlerimize borçluyuz. Şehit ailelerimiz bizlerin en kıymetli varlıklarıdır.

Kırşehir'de görev yaptığım süre içinde onlarla sık sık bir raya geldik. Gazilik de en önemli ünvanların başında gelir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum. Şehit yakınlarımız ve gazilerimizden haklarını helal etmelerini istiyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :