Vali Şentürk'ten Mucur ilçesine ziyaret

Vali Şentürk'ten Mucur ilçesine ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Mucur ilçesini ziyaret ederek yatırımları yerinde inceledi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Mucur ilçesini ziyaret ederek yatırımları yerinde inceledi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Şentürk, Mucur Kültür Merkezi, Kırşehir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Süt Toplama Merkezi ve Mucur Anadolu İmam Hatip Lisesinde incelemelerde bulundu.

Ziyaretlerinin ardından açıklama yapan Şentürk, Mucur’u daha yaşanabilir bir ilçe hale getirmek için çalıştıklarını ifade ederek, yatırımları yakından takip ettiklerini vurguladı.

Mucur'a yeni yatırımların geleceğini aktaran Vali Şentürk, şunları kaydetti:

"Mucur Hükümet Konağının yapımına en yakın zamanda başlanacak. İlçelerimizde eğitim ve sağlık konusunda yapılan yatırımların da zamanında tamamlanması gayretindeyiz. En gözde ilçelerimizden biri olan Mucur’da yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinliyor ve çözümler buluyoruz. Amacımız daha yeşil, daha güzel, daha yaşanabilir bir Mucur meydana getirmektir."

Ziyarete, AK Parti Kırşehir milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Mucur Kaymakamı Kaya Çelik ve ilçe protokolü eşlik etti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :