Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvuruları alıyor! 125 bin liranın taksitleri cazip

Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvuruları alıyor! 125 bin liranın taksitleri cazip

Vakıfbank, ihtiyaç kredisi çekmek isteyenlere 3 ay ertelemeli ve aylık yüzde 3,95 faiz oranıyla kredi imkanı sunuyor.

Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi kampanyası

Vakıfbank, ihtiyaç kredisi çekmek isteyenlere cazip koşullarla kredi imkanı sunuyor. Bankanın kampanyası kapsamında, müşteriler aylık yüzde 3,95 faiz oranıyla 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar.

3 ay erteleme imkanı

Vakıfbank'ın kampanyasının en önemli özelliklerinden birisi de 3 ay kredi erteleme imkanının verilmesi oluyor. Bu imkanın kullanılması durumunda müşteriler ihtiyaç kredisi çektikten sonra ilk 3 ay boyunca bankaya taksit ödemesi yapmıyorlar. Bu 3 ay ödemesiz geçen dönemin ardından kredi taksitleri ödenmeye başlanıyor. Bu şekilde bütçe konusunda sıkıntı yaşayanlar bütçelerini ihtiyaç kredisi ödemelerine hazırlayabiliyorlar. Kullanılan 3 aylık ödemesiz ise toplam vade süresinden düşülüyor.

Azami vade süreleri

İhtiyaç kredisi çekecek olanların azami vade sürelerine de uymaları gerekiyor. Bu süreleri BDDK belirlediği için bankadan banka değişen bir durum söz konusu olmuyor. Bu kapsamda 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredilerine 36 aya kadar vade yapılabiliyor. Kredi limiti 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaysa o zaman kredi vadesi en fazla 24 ay olabiliyor. 100.000 TL üzerinde çekilecek olan ihtiyaç kredileri ise 12 aydan fazla vade ile verilemiyor.

vakifbank-ihtiyac-kredisi.jpg

Örnek hesaplama

Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi kullanmayı tercih edenler aylık yüzde 3,95 oranında kredi faiziyle karşılaşıyorlar. Bu faiz ile 12 ay vadeli 125.000 TL ihtiyaç kredisi kullanılmak istenirse müşterinin aylık ödemesi gereken taksit tutarı 14.210 TL oluyor. Bu kullanılan kredinin toplam maliyeti ise 170 Bin TL'yi buluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.