Üşüyüp tramvaya binen köpek yürekleri ısıttı

Üşüyüp tramvaya binen köpek yürekleri ısıttı

Kış mevsiminin etkisiyle Eskişehir'de soğuk hava, sokak hayvanlarını da etkiliyor. Bir sokak köpeği, Çamlıca-SSK seferini yapan tramvaya binerek sıcaklığın keyfini çıkardı. Yolcuların duyarlılığı ise takdir topladı.

Eskişehir'de kışın etkisini göstermeye başlamasıyla birlikte, soğuk hava özellikle sabah saatlerinde sert bir şekilde hissedilmeye başlandı.

Hava sıcaklığının 1 dereceye kadar düştüğü bu soğuk günlerde, sokak hayvanları da zorlu koşullarla mücadele ediyor.

Üşüyüp tramvaya binen köpek yürekleri ısıttı

Bu zorlu şartlarda, bir sokak köpeği ilginç bir çözüm buldu. Çamlıca-SSK seferini yapan tramvayı tercih ederek sıcaklığın keyfini çıkarmaya karar verdi. Sabahın erken saatlerinde tramvaya binen köpek, yolcuların dikkatini çekti.

Tramvayın şehir merkezine yaklaşmasıyla birlikte artan kalabalığa rağmen, yolcular köpeği rahatsız etmemeye özen gösterdi.

Üşüyüp tramvaya binen köpek yürekleri ısıttı

Kimisi gülümseyerek köpeğin ne kadar akıllıca bir çözüm bulduğunu ifade ederken, kimisi ise içtenlikle hayvanseverlik duygularını sergiledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.