Unılook Türkiye üniversite tanıtım ve tercih günleri

Unılook Türkiye üniversite tanıtım ve tercih günleri

26 ve 27 Kasım 2019 tarihlerinde Konya Dedeman Hotel’de gerçekleştirilecek ‘UNILOOK Türkiye Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri’nin açılış töreni, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ün katılımları ile gerçekleşti.

 

 

26 ve 27 Kasım 2019 tarihlerinde Konya Dedeman Hotel’de gerçekleştirilecek  ‘UNILOOK Türkiye Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri’nin açılış töreni, İl Milli Eğitim Müdürü  Seyit Ali Büyük’ün katılımları ile gerçekleşti.

Türkiye’nin 25 farklı üniversitesinin tanıtım stantları ile dâhil olduğu programda tüm misafirlere hoş geldiniz diyenB üyük, iki gün sürecek bu etkinliğin verimli geçmesi temennisinde bulundu. Asıl önemli olanın “başarılı olma iddiası”nı taşımak olduğunu söyledi. Açılışın gerçekleştirilmesinin ardından tüm stantları tek tek gezerek görevlilerden üniversiteler hakkında bilgi aldı.

Açılış törenine İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ün yanı sıra İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erkan Yakışır, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, öğretmeneler ve  öğrenciler katıldı.

1--manset.jpg

Etiketler :