Umutlar transfer

Umutlar transfer

Süper Lig’de kötü günler geçiren Atiker Konyaspor’da ilk devrenin bitmesine daha 6 hafta olmasına karşın devre arası transferi şimdiden konuşulmaya başlandı

 

Atiker Konyaspor’da kötü gidişe çare olarak transfer konuşulmaya başlandı. Ligde geride kalan 11 haftada 10 puan toplayabilen yeşil-beyazlılarda hoca değişikliği camiada umutları yeşertmeye yetmedi. Aslında geçtiğimiz sezonki iskelet kadrosunu büyük ölçüde koruyan  yeşil-beyazlılarda sorunun önce hoca yetersizliği şimdi de kadro yetersizliği olarak görülmesi ayrı bir soru işareti oluşturuyor.

YÖNETİM FATURA ÜZERİNE FARUTA ÇIKARDI!

Bylock operasyonu sonrası yeşil-beyazlıların süreçten zarar görmeden çıkmasının imkansız olduğu, kulübün süreçten minimum zararla çıkması için acil olağanüstü kongreye gidilmesi çağrılarına kulak tıkayan ve hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam eden Atiker Konyaspor Yönetimi, başarısızlığın devam etmesi sonrası önce teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ın görevine son verdi. Süreçte taraftarlardan sorumlu yönetici de 5 yıldır yürüttüğü görevden istifa etti. Kulüp müdürünün de görevine son veren yeşil-beyazlı yönetim daha sonra menajer Bülent Akın’ın son olarak da scout ekibinin görevine de son verdi.

TRANSFERDE ÖNCELİK FORVET

Atiker Konyaspor’da transferde öncelik forvet. Takım olarak başarısız bir 11 haftayı geride bırakan yeşil-beyazlılarda defans hattının yanısıra en çok sıkıntı yaşanılan bölge forvet hattı olarak dikkat çekti. Yeşil-beyazlılarda transferde öncelikli bölge forvet olacak.

HEDEF BİLİNDİK OYUNCULAR

Bu sezon ilk kez aldığı 3 oyuncudan istediği verimi alamayan yeşil-beyazlılar, bilinmedik oyuncular değil, Türkiye’de top koşturmuş ve kendini ispatlamış oyuncuları listesine almak istiyor. Bunun içinde öncelik 3 büyüklerde forma şansı bulamayan oyuncular.

 LİSTE BAŞI AATİF

Atiker Konyaspor’da gündemdeki ilk isim sezon başında da nabız yoklanan Aatif Chahechouhe… Geçen sezon geldiği sarı-lacivertlilerde Dick Advocaat’ın ardından bu sezon da Aykut Kocaman’ın fazla forma şansı vermediği Aatif’i devre arasında kadrosuna katmayı planlayan Atiker Konyaspor’un 2019’a kadar sözleşmesi bulunan Faslı oyuncuyu kiralık olarak satın alma opsiyonuyla kadrosuna katmak istediği belirtiliyor. Fenerbahçe’de forma şansı bulamayan Aatif’ın da yeşil-beyazlılara gitmeye sıcak baktığı, “Siz kulübümle anlaşın, benden yana sıkıntı olmaz” dediği ifade ediliyor. Yeşil-beyazlılar, Aykut Kocaman’la olan bağlara dayalı olarak bu transferin gerçekleşebileceğine inanıyor.

LİSTE KABARIK

Yeşil-beyazlılarda; Aatıf’dan sonra yine Fenerbahçe’de forma şansı bulamayan Fernandao, Galatasaray’da forma şansı bulmayan Sinan Gümüş, Beşiktaş’ta forma şansı bulmayan Mustafa Pektemek, Başakşehir’de forma şansı bulamayan Mehmet Batdal gibi isimlerin adı geçiyor.