Ulaş'ta futbol kursu açılıyor

Ulaş'ta futbol kursu açılıyor

SİVAS (AA) - Ulaş Belediyesi sosyal faaliyet çalışmaları kapsamında 8-12 yaş arası çocuklar için futbol kursu açıyor.Ulaş Belediye Başkanı İsrafil...

SİVAS (AA) - Ulaş Belediyesi sosyal faaliyet çalışmaları kapsamında 8-12 yaş arası çocuklar için futbol kursu açıyor.

Ulaş Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Belediye olarak sosyal faaliyetlere önem verdiklerini söyledi.

Bu kapsamda Ulaş Gölü yanındaki kapalı halı sahada 8-12 yaş grubu öğrencilere futbol kursu verileceğini belirten Göçgün, şu ana kadar kursa 30 öğrencinin kayıt yaptırdığını ve kayıtların devam ettiğini söyledi.

Göçgün, amaçlarının çocukların kendi aralarında arkadaşlık bilincini oluşturmak, kendilerine güven sağlamak olduğunu vurgulayarak, "Öğrencilerimiz okuldan arta kalan zamanlarda hem futbol oynayacak hem de stres atacaklar. Kursa katılanların arasında çok iyi futbolcu çıkacağına inanıyorum. Ayrıca çocukların derslerini etkilememek için kursları hafta sonu yapacağız." diye konuştu.

Kursun, 29 Nisan'da başlayacağını ve 11 Haziran'da sona ereceğini belirten Göçgün, kurs sonunda kursiyerlere kurs bitirme belgesi verileceğini de kaydetti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :