Üç yazarlı imza günü

Üç yazarlı imza günü

Prof. Dr. Ahmet Kağan Karabulut, Yazar Ayşe Ünüvar ile Yazar Ümit Kalkan, Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde yeni şehir meydanından açılan Kitap Günleri’nde okuyucularıyla buluştular

Karabulut, Ünüvar ve Kalkan, hem yeni çıkan kitaplarını imzaladılar, hem de kitap meraklılarıyla sohbet etme imkanı buldular. İmza gününde yazar Ayşe Ünüvar’ın ikinci kitabı olan ‘Kör Kalbe Aşk Dokunmaz’ okuyuculardan yoğun ilgi gördü. Ünüver, Seyid Harun Veli Hazretleri’nin hayatını anlatan ‘Kör Kalbe Aşk Dokunmaz’ romanına gösterilen ilgiden hayli memnundu.

YAZARLAR YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Karatay Yayınları standında kitaplarını imzalayan Prof. Dr. Ahmet Kağan Karabulut da, yoğun ilgi gördü. Karabulut, yeni çıkan kitabı ‘Ne Zaman Kaybettik’in okuyucularla yeni buluştuğunu belirterek, Kitap Günleri kapsamında okuyucularıyla bir araya gelmekten son derece mutlu olduğunu söyledi. Yazar Ümit Kalakan da ‘Uygulamalı Diksiyon – Güzel Konuşma’ kitabının okuyucuyla buluşmuş olmasının memnuniyetini yaşadığını söyledi. Kalkan, “Yazar arkadaşlarımızla birlikte Kitap Günleri’nde yer almak çok güzel bir duygu” diye konuştu. 

uc-yazarli-imza-gunu--(2).jpg

uc-yazarli-imza-gunu--(1).jpg

 

memleket-özel