UBFED Mazlumlar için çalışacak:  TÜRKİYE SON KALE, SAHİP ÇIKALIM

UBFED Mazlumlar için çalışacak: TÜRKİYE SON KALE, SAHİP ÇIKALIM

Uluslararası Barış Federasyonu Konya İl Başkanlığı açılış ve tanıtım toplantısı Uluslararası Gençlik Akademisi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya UBFED Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fettah Çiftçi ve Genel Sekreter Fatih Yiğit katıldı.

Güvenli, huzurlu ve refah içerisinde barış dolu bir dünya oluşmasına katkıda bulunmak amacıyla yola çıkan Uluslararası Barış Federasyonu Konya İl Başkanlığı ilk tanıtım toplantısını gerçekleştirerek çalışmalarına başladı. Konya İl Başkanlığını Nihan Emre'nin üstlendiği UBFED birim başkanlıklarını da belirledi.

KONYA ÖNEMLİ BİR ŞEHİR

Konya'nın Türkiye için önemli bir şehir olduğunu ifade eden UBFED Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fettah Çiftçi, 'Konya Teşkilatımızın şehir ve ülke adına önemli katkılar sağlayacağını biliyorum. Konya STK'lar şehri ve bu alanda Türkiye'ye örnek bir ilimiz. Çalışmaları bizleri de heyecanlandırıyor' diye konuştu.

ubfed-(3).jpg

'TÜRKİYE MAZLUMLAR İÇİN SON KALE

Mazlumların itilip kakıldığı bir dünyada insanlığın önemli bir sınav verdiğini hatırlatan Genel Sekreter Fatih Yiğit de, 'Bugün Ortadoğu başta olmak üzere dünyanın birçok yerinde mazlumlar dünyanın gözleri önünde eziliyor. Buna müsaade etmek, göz yummak mümkün değildi. Biz de UBFED olarak bu yolda neler yapabiliriz? sorusunun cevabını bularak çalışmalar yürütüyoruz. Ülkemiz mazlumların, mağdurların son kalesi. Bu kaleye sahip çıkmak için de ne gerekiyorsa yapacağız. Bu anlamda Türkiye'nin birçok il ve ilçesinde teşkilat çalışmalarımızı başlattık. Konya bu anlamda çok güzel işler çıkaracağından eminim. Başkan Nihan hanım ve ekibine başarılar diliyorum' dedi.

                         ubfed-(2).jpg

REEL PROJELER YAPACAĞIZ

Uluslararası Barış Federasyonu'nu Konya'da temsil etmenin sorumluluğunu bildiğini anlatan İl Başkanı Nihan Emre de, 'Toplumlar arası barış ve huzuru sağlamak adına yola çıktık. Bu anlamda çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Birim başkanlarımızı da belirledik. Önümüzdeki günlerde reel projelerle startımızı vereceğiz. Şehrimize hayırlı olsun' diye konuştu.

Öte yandan programda UBFED Konya İl Başkanlığı'nın birim başkanlıları da belirlenerek yetki belgeleri de verildi.

                          ubfed-(4).jpg