Türkiye'nin sayılı yerlerinden biri olacak tesis 28 Ekim'de açılıyor

Türkiye'nin sayılı yerlerinden biri olacak tesis 28 Ekim'de açılıyor

Isparta'nın benzersiz doğal güzellikleri ve tarihini kuşbakışı keşfetmek için ışıkla aydınlanan cam seyir terasına davetlisiniz! 28 Ekim'de açılışa hazır olun.

Türkiye'nin sayılı ve büyük cam seyir teraslarından biri olma özelliği taşıyacak olan Isparta'nın cam seyir terası, 28 Ekim Cumartesi günü saat 16.00'da hizmete açılıyor. Şehri farklı bir perspektiften görme fırsatı sunacak olan bu cam seyir terası, geceleri de ışık şovlarıyla kentin görünümüne ayrı bir renk katacak.

cam1.jpg

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in göreve gelmesinin ardından doğanın güzellikleri arasında yer alan Kirazlıdere yeni yüzüyle vatandaşların hizmetine sunulmuştu. Bölgenin devamı olarak da en son Andık Deresi Bezirgan Şelalesi Mesirelik Alanı yeniden düzenlenerek, eşsiz bir güzellik olarak hizmete açıldı. Kirazlıdere'de kafe restoran bölümünün ön kısmında inşa edilen cam seyir terasının çalışmaları da tamamlandı.

cam2.jpg

Bu cam seyir terası, yerden 25 metre yükseklikte, 2.5 metre genişliğinde 35 metre uzunluğunda bir yürüyüş yoluna sahip. Ayrıca seyir bölgesi 16 metre çapında olan 300 metrekarelik bir cam seyir terasını içeriyor. Cam seyir terasının çelik montajları tamamlandıktan sonra elektrik altyapı çalışmaları yapıldı, camlar monte edildi ve çevre düzenlemeleri tamamlandı. Tüm bu çalışmalar sayesinde cam seyir terası açılışa hazır hale getirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.