Türkiye Yüzyılı başladı! On binler balkon konuşması için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Külliye'de balkon konuşması yapacak. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplanan on binlerce Türk bayrakları ile sloganlar eşliğinde Erdoğanı bekliyor

Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı, 50+1 kuralını sağlayan Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan oldu.

Siyasi tarihindeki 17'nci seçimini de zaferle bitirerek 28 Mayıs seçimini kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yılların geleneğini değiştirerek balkon konuşmasını AK Parti Genel Merkezi'nde değil Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapacak.

Tüm Türkiye'de on binlerce vatandaş zaferi kutlamak için yollara döküldü. Havai fişekler, davul zurnalar, konvoylar, halaylar sevinci ülke genelinde gözler önüne serdi.

İlk olarak mahallesi Kısıklı'da vatandaşla buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir ilki de duyurarak balkon konuşmasını Külliye'de yapacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın balkon konuşmasını bekleyen Cumhur İttifakı seçmeni büyük bir coşku ile pankartlar ve bayraklarla sloganlar atarak Külliye önünde yerini aldı.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.