Türkiye 15 Temmuz Şehidi Ömer Halisdemir’in kabrine akın ediyor

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında, Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda darbeci generali vurduktan sonra şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'deki kabrine tüm Türkiye'den ziyaretler devam ediyor

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında, Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda darbeci generali vurduktan sonra şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'deki kabrine ziyaretler devam ediyor.

Şehit Ömer Halisdemir'in Bor ilçesi Çukurkuyu beldesindeki kabrinde dün başlayan ziyaretçi yoğunluğu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde de sürüyor. Kahraman askerin kabrini ziyarete gelenler, Kur'an-ı Kerim okuyor ve dua ediyor.

Türkiye'nin farklı illerinden Şehit Ömer Halisdemir'in kabrini ziyarete gelen vatandaşlar ise duygu dolu anlar yaşıyor.

Ankara'dan gelen 11 yaşındaki Ecrin Naz Coşkun, 15 Temmuz gecesinde 4.5 yaşında olmasına rağmen her şeyi hatırladığını, hatta okulunda düzenlenen bir kompozisyon yarışmasında okul alanında 1. seçildiğini ve burada olmanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

Adana'dan gelen Gökhan Koç da, "Biz Seyit Onbaşılarla beraber büyüdük ama Ömer Halisdemir'in şehitliğine şahit olmak çok farklı bir duyguydu. Fırsat buldukça kabrini ziyaret etmeye çalışıyorum. Ömer Halisdemir'in tarihi yazıldı. Böyle bir geceyi asla yaşamak istemezdik ama maalesef yaşandı. Böyle vatan ve millet sevdalısı askerlerimiz sayesinde kalpleri kirli olanlar emellerine ulaşamadı" dedi.

Konya'dan gelen Süheyla Öztürk ise, "Bir açıdan bakıldığında çok üzgünüz. Ülkemiz olarak bir darbe yaşadık çünkü. Diğer taraftan bakıldığında da çok gururluyuz ülkemizi ve devletimizi kimseye vermedik. Rabbim bize böyle bir geceyi bir daha yaşatmasın" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.