Türk Yıldızları Antalya semalarında şov yaptı: Konyaaltı sahili tıklım tıklım

Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi Türk Yıldızları, Cumhuriyet'in 100. yılı anısına Antalya'da gerçekleştirdikleri muhteşem gösteri uçuşuyla binlerce vatandaş ve turiste unutulmaz anlar yaşattı.

Antalya, Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak düzenlenen etkinlikler kapsamında bir kez daha Türk Hava Kuvvetleri'nin gurur kaynağı akrobasi timi Türk Yıldızları'na ev sahipliği yaptı. Dün gerçekleştirdikleri "Ata'ya Saygı" uçuşunun ardından bugün Antalya Kültür Yolu Festivali çerçevesinde, Konyaaltı Sahili'nde gerçekleştirilen gösteri uçuşuyla şehir gökyüzünde bir kez daha coştu.

Binlerce Antalyalı ve turist, sahil ve falezleri doldurarak Türk Yıldızları'nın nefes kesen akrobasi hareketlerini izledi. Gösteri öncesinde gökyüzüne 100 çizerek başlayan Türk Yıldızları, renkli dumanlar bırakarak izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Falezlerden izlemek isteyen bazı vatandaşlar, çitleri aşarak en iyi yerleri kapma yarışına girdi.

Yaklaşık yarım saat süren gösteri, Türk pilotların birbirlerine oldukça yakın ve zorlu manevralarıyla dikkat çekti. Gösteriyi izleyenler arasında yer alan Sadi Bağcı, oğluyla birlikte geldiği etkinlikle ilgili, "Gösteri gerçekten inanılmaz. Gurur duyuyoruz, gurur kabartıcı bir durum. Muazzam bir duygu yaşıyorum. Oğlum da severek izliyor. Turistler de ellerinde Türk bayrağı ile izliyor." şeklinde konuştu.

Türk Yıldızları'nın gökyüzündeki muhteşem performansı, Antalya'nın güzellikleriyle birleşerek unutulmaz bir gün yaşatan etkinlik, katılımcılarına Cumhuriyet'in 100. yılında coşkulu anılar bıraktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.