Türk ve Katar'ın askeri işbirliği daha da kuvvetlendi!

Türk ve Katar'ın askeri işbirliği daha da kuvvetlendi!

Katar Askeri Polis Teşkilatı ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin deneyim alışverişi ve işbirliğini güçlendirme amaçlı gerçekleştirdiği 4 haftalık askeri tatbikatı tamamlandı

Katar Askeri Polis Teşkilatı'nın, Türk Silahlı Kuvvetleri'yle gerçekleştirdiği 4 haftalık askeri tatbikat sona erdi. Katar Askeri Polis Teşkilatı Komutanı Raşid Muhammed el-Haciri'den, tatbikata katılan tüm unsurların profesyonelliği ve performansına övgü.

katt.jpg

Katar Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, tatbikatın, muharebe yeteneklerini artırma, Katar ve Türk orduları arasındaki deneyim alışverişi ve askeri iş birliğini güçlendirme amacıyla gerçekleştirildiği ifade edildi.

kaattt.jpg

Tatbikatın kapanış etkinlikleri kapsamında konuşan Katar Askeri Polis Teşkilatı Komutanı Raşid Muhammed el-Haciri, tatbikata katılan tüm unsurların profesyonelliği ve performansından övgüyle bahsetti.

kat.jpg

Düzenlenen ortak tatbikatlar, eğitimler ve askeri yetkililerin karşılıklı ziyaretleri nedeniyle Katar ile Türkiye arasındaki askeri ilişkiler 2020 yılında ivme kazandı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.