Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yıl dönümü

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yıl dönümü

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar: - "Devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne kasteden girişimlere engel olan, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlayarak huzur ve asayişini temin eden, görevlerini başarıyla yerine getiren polis teşkilatım

İZMİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, devletin ve milletin bölünmez bütünlüğüne kasteden girişimlere engel olan, halkın can ve mal güvenliğini sağlayan polis teşkilatına teşekkürlerini sundu.

Hotar, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, emniyet mensuplarının vatanın dört bir yanında milletin huzuru ve güvenliği için büyük özveriyle çalıştığını vurguladı.

Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutlayan Hotar, şunları kaydetti:

"Devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne kasteden girişimlere engel olan, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlayarak huzur ve asayişini temin eden, görevlerini başarıyla yerine getiren polis teşkilatımıza teşekkürü bir borç biliriz.

Özellikle son yıllarda teknolojik imkanlarını artıran, kendisini geliştiren ve hizmet kalitesini iyice yükselten polis teşkilatımız, milletimizin huzur ve güvenliği için gerektiğinde canını vermekten kaçınmamış, milletimizin güvenini ve takdirini kazanmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm emniyet teşkilatımızın Polis Haftası'nı kutluyor, görevini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmet ve minnetle anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize aileleri ve tüm sevdikleri ile birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı bir hayat diliyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler