TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Özkul:

TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Özkul:

"Türkiye, gerek darbe girişimi esnasında gösterdiği kararlı ve dik duruşu gerekse darbe sonrasında uygulanan ekonomi politikası ile ne kadar büyük bir güç olduğunu bir kez daha gösterdi"

BURSA (AA) - Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şubesi Başkanı Onur Özkul, Türkiye'nin, gerek darbe girişimi esnasında gösterdiği kararlı ve dik duruşu gerekse darbe sonrasında uygulanan ekonomi politikası ile ne kadar büyük bir güç olduğunu bir kez daha gösterdiğini bildirdi.

Özkul, yazılı açıklamasında, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yaşanan sıkıntılı süreçte bile çalışmaya ve üretmeye devam ettiklerini vurguladı.

Darbe girişimini gerçekleştirenleri bir kez daha lanetlediklerini ifade eden Özkul, şunları kaydetti:

"15 Temmuz demokrasi şehitlerine ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyoruz. Türkiye gerek darbe girişimi esnasında gösterdiği kararlı ve dik duruşu, gerekse darbe sonrasında uygulanan ekonomi politikası ile ne kadar büyük bir güç olduğunu bir kez daha gösterdi. Çok daha küçük olaylar karşısında ekonomik olarak ciddi krizler yaşayan Avrupa ve dünya ekonomisine baktığımızda, Türkiye'nin son yıllarda bu kadar büyük badireler yaşayıp ekonomik anlamda istikrarını koruması gerçekten takdire şayandır. Son dönemlerde kısmen de olsa düşüşler ve daralmalar yaşanmakla birlikte ben bunun tamamen dönemsel olduğunu düşünüyorum."

Özkul, ülkede yaşanan sıkıntılara rağmen TÜGİAD Bursa Şubesi'nin çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüğünü ve üretimi ön plana aldığını sözlerine ekledi.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :