TSO'nun kadınlara yönelik projesi

TSO'nun kadınlara yönelik projesi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odasının (TSO) "Kadın Gücünü Fark Et ve Büyüt" projesine katılan kadınlar hazırladıkları ürünleri sergiledi.Kırşehir...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odasının (TSO) "Kadın Gücünü Fark Et ve Büyüt" projesine katılan kadınlar hazırladıkları ürünleri sergiledi.

Kırşehir TSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ahiler Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle hazırlanan Kadın Gücünü Fark Et ve Büyüt Projesine katılan kadınlar, danışmanlar Müjgan Çetin ve Aysel Evran tarafından verilen pazarlama ve satış üzerine aldıkları eğitimlerin ardından çeşitli el ürünleri tasarladı.

Kadınlar, kendi elleriyle hazırladıkları ürünleri Kırşehir TSO konferans salonunda ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kırşehir TSO Genel Sekreteri Pınar Demir, proje kapsamında yapılan çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi:

"Projemizin temel felsefesi sürdürülebilir başarı için paylaşımcı, olumlu ve destekleyici yaklaşım ile kadının gücüne inanan girişimcilerin iş hayatı içerisinde olmalarını sağlamak. 'kazan-kazan' ve 'Ne ekersek onu biçeriz' anlayışından yola çıkarak, birbirimize destek oluyor ve yeni güçlü kadınların yetişmesine olanak sağlayarak büyüyeceğimize inanıyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler