TSO'dan öğrencilere kaban ve ayakkabı yardımı

TSO'dan öğrencilere kaban ve ayakkabı yardımı

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Sanayi Odası (TSO), merkez ve 8 ilçe ilköğretim okulunda öğrenim gören 400 öğrenciye, kaban ve ayakkabı yardımı yaptı.TSO'da...

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Sanayi Odası (TSO), merkez ve 8 ilçe ilköğretim okulunda öğrenim gören 400 öğrenciye, kaban ve ayakkabı yardımı yaptı.

TSO'da düzenlenen yardım programına, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve okul müdürleri katıldı.

TSO Başkanı Osman Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, bu kapsamda yardımlara devam edeceklerini söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün tespit ettiği ihtiyaç sahibi öğrencilerin, eğitimlerini rahatlıkla sürdürmelerini amaçladıklarını belirten Yıldırım, "İçerisinde bulunduğumuz kış aylarında yardıma muhtaç çocuklar üşümeden, eğitimlerine devam etmelerini istiyoruz. Gerçek ihtiyaçlı öğrencilerimizi incitmeden bu yardımları okul yöneticilerimiz aracılığıyla öğrencilerimize ulaştırıyoruz. Esasında yardım eden değil, gelişmiş, güçlü ve zengin bir ülkede kendi ihtiyaçlarını karşılayabilen insanlar görmeyi amaçlıyoruz." diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy da yardımlardan dolayı TSO yönetim kuruluna teşekkür ederek, "Veren el alan elden üstündür. İş adamlarımızın eğitime destek kampanyasına verdikleri bu desteklere çok teşekkür ediyorum. Bu yardımlar ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi sevindirmiş olacağız. Katkılarından dolayı başkanımıza ve üyelerini tebrik ediyorum." ifadelerini kulandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) destekleriyle gerçekleştirilen yardımlar, merkez ve ilçelerdeki ilköğretim okullarında öğrenim gören öğrencilere dağıtılmak üzere okul müdürlerine teslim edildi.




TSO'dan öğrencilere kaban ve ayakkabı yardımı

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :