TRT geleceğin iletişimcilerini seçiyor

TRT geleceğin iletişimcilerini seçiyor

"Geleceğin İletişimcileri Yarışması" için başvurular sürüyor

ANKARA (AA) - Gençleri nitelikli ve daha özgün projeler üretmeye teşvik amacıyla düzenlenen "TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması" için 1 Ocak'ta başlayan başvurular devam ediyor.

TRT'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye'nin yanı sıra Orta Asya, Balkanlar ve KKTC'de iletişim eğitimi alan öğrenciler, yarışma için 1 Nisan 2018'e kadar başvurabilecek.

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen yarışma, "Sesli-Görüntülü Habercilik, Radyo Yayıncılığı, Televizyon Yayıncılığı ile İnternet Yayıncılığı" olmak üzere 4 ana dal ve 10 alt kategoriden oluşuyor.

Yarışma için birincilik ödülleri 4 bin lira, ikincilik ödülleri 3 bin lira, üçüncülük ödülleri ise 2 bin lira olarak belirlendi.

TRT'nin, yarınları inşa edecek gençlerin nitelikli ve başarılı bir eğitim hayatı sürmelerine katkı sunmak için başlattığı ve "Gençlere önem vermek geleceğe önem vermektir" ilkesiyle düzenlenen yarışma, her yıl daha kaliteli eserlerin üretilmesine öncülük etmeyi hedefliyor.

Yarışmada, "Sesli-Görüntülü Habercilik" dalında televizyon haberi, televizyon haber programı ve televizyon spor haberi kategorilerinde, "Radyo Yayıncılığı" dalında eğitim, kültür, müzik, belgesel ve haber programı ile drama programı kategorilerinde, "Televizyon Yayıncılığı" dalında kısa film, belgesel film ve televizyon programı kategorilerinde, "İnternet Yayıncılığı" dalında ise internet sitesi ve sosyal medya projesi kategorilerinde ödül verilecek.

Başvuru ve detaylı bilgi için www.trtgeleceginiletisimcileri.com adresi ziyaret edilebilir.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :