Trendyol'dan Ramazanda Birlik Vakti

Trendyol'dan Ramazanda Birlik Vakti

Trendyol, Kızılay iş birliğinde "Ramazanda Birlik Vakti" kampanyası ile Türkiye'nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine binlerce gıda paketi ulaştırmayı hedefliyor.

Türkiye'nin önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak için "Ramazanda Birlik Vakti" kampanyasını başlattı. Kızılay iş birliğinde gerçekleştirilen kampanya ile Türkiye'nin dört bir yanında binlerce gıda paketi dağıtılması hedefleniyor.

Kampanyaya katılmak isteyen Trendyol müşterileri, "Ramazanda Birlik Vakti" sayfasından diledikleri sayıda Ramazan kolisi satın alabiliyor. Trendyol, satın alınan her koliye bir koli daha ekleyerek dayanışmaya katkıda bulunuyor.

"Bir Ramazan kolisi sizden, bir Ramazan kolisi Trendyol'dan" sloganıyla duyurulan kampanyada 450 TL fiyatla satılan Ramazan kolisinde undan salçaya, bakliyattan yağa 16 temel gıda maddesi yer alıyor.

Ramazan kolileri, Kızılay koordinasyonunda doğrudan ihtiyaç sahibi vatandaşların adresine ulaştırılıyor. Belirli bir kişiye gönderilmek üzere gıda paketi satın almak isteyen kullanıcılar ise, platformda yer alan diğer Ramazan gıda paketi seçeneklerini değerlendirebiliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.