Trendyol Süper Lig'den Taraftarlarına 'Gol Olsun' Marşı

Türk sporunun güçlü destekçisi Trendyol, futbol tribünlerini coşturacak özel bir marşla Süper Lig'e heyecan katıyor!

Türk sporunun ve sporcularının destekçisi olan Trendyol, futbol tutkunlarının heyecanını katlamak için özel bir hamle yapıyor. E-ticaret devi, 70'lerin klasik hiti "Oh Olsun"u Türk futbolunun ruhuna uygun olarak "Gol Olsun" sözleriyle yeniden yorumlayarak Trendyol Süper Lig için unutulmaz bir marş sunuyor.

Söz ve müziği usta sanatçı Oktay Yurdatapan'a ait olan ve Füsun Önal tarafından seslendirilen "Oh Olsun" adlı şarkı, Trendyol Süper Lig için özel olarak düzenlenmiş "Gol Olsun" sözleriyle taraftarların coşkusuna eşlik edecek. Bu marş, herhangi bir takıma gönül vermiş olan tüm taraftarlara hitap ederek, futbolun birleştirici gücünü vurguluyor.

Geçtiğimiz ağustos ayında gerçekleşen ve Türkiye Futbol Federasyonu ile yapılan tarihi sponsorluk anlaşmasıyla Trendyol, 2023-2024 sezonunda Süper Lig ve 1. Lig'in isim sponsoru olmuştu. Bu anlaşma, Trendyol Süper Lig'in dünya genelindeki en değerli 10 lig arasında yer almasını sağlamıştı. Trendyol'un bu dev anlaşması ve şimdi de futbol coşkusunu artırmak için sunduğu özel marşıyla, Türk sporunun ve futbolunun yanında durmaya devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.