Tren garı önünde bomba paniği! Polonyalı turistin lokomotife koyduğu çanta ekipleri alarma geçirdi

Sivas'ta tren garının önünde bulunan tarihi lokomotife bırakılan çanta büyük korku yaşattı. Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı alanda bomba imha uzmanları çalışma yaparken gelen Polonyalı bir turist çantanın kendisine ait olduğunu açıkladı

Sivas'ta Polonyalı bir turistin tren garının önünde bulunan tarihi lokomotife bıraktığı çanta ekipleri alarma geçirdi.

Edinilen bilgilere göre olay, Tarihi Tren Garı önünde meydana geldi. Tren garı önünde bulunan tarihi lokomotif içerisine bırakılan çanta güvenlik personeli tarafından fark edildi. Çantanın şüpheli olduğu düşünülerek durum polis ekiplerine bildirildi.

Olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri tren garının önünde güvenlik önlemi aldı. Bomba imha uzmanı çağrıldı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanları köpekle lokomotifte kontrol yaptı.

O esnada olay yerine gelen Polonya uyruklu bir vatandaş çantasının kedisine ait olduğunu söyledi.

ÇANTADAN TÜRK BAYRAĞI VE KIYAFET ÇIKTI

Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra turiste teslim edilen çantadan kıyafetler ve bir adet Türk bayrağı çıktı. Polonyalı turist, "Olay aslında çok basit. Çantam ağır olduğu için tren heykelinin içerisine bıraktım. Çantam çok ağır, yaklaşık 20 kilogram. Bu durumun sıkıntı olacağını hiç düşünmedim. Ben Polonyalıyım, arkadaşımla beraber Diyarbakır'a gidiyoruz. Polisleri görünce çok şaşırdım ama çantamı geri aldım" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.