Trafik kazaları

Trafik kazaları

Ankara, Gümüşhane ve Rize'deki trafik kazalarında bir kişi öldü, 8 kişi yaralandı

ANKARA (AA) - Ankara, Gümüşhane ve Rize'de meydana gelen trafik kazalarında bir kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Gümüşhane'nin Torul ilçesinde Trabzon yönüne giden Furkan Cansız (29) yönetimindeki 34 AC 7253 plakalı otomobil, Tufaniye Mahallesi'nde yol kenarındaki istinat duvarına çarptı.

Kazada ağır yaralanan sürücü, 112 Acil Servis ekibince kaldırıldığı Gümüşhane Devlet Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki Hipodrom Caddesi'nde Ulus istikametine giden İmdat Yıldırım'ın kullandığı 06 DS 2668 plakalı kamyonet, Toptancı Hali kavşağındaki kırmızı ışıkta durdu. Polis memuru olduğu öğrenilen 06 TFC 28 plakalı otomobilin sürücüsü ise duramayarak ışıkta bekleyen kamyonete arkadan çarptı.

Başından yaralanan polis memuru ile kamyonet sürücüsüne ilk müdahaleyi, kaza yerinden geçen özel hastaneye ait ambulanstaki sağlık görevlileri yaptı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Kaza nedeniyle aksayan ulaşım, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

Rize'nin İkizdere ilçesinde Salih Çoruh (18) idaresindeki 34 GYM 53 plakalı kamyonet, Ovit Dağı mevkisinde önüne çıkan hayvan sürüsüne çarpmamak için manevra yapınca devrildi.

Kazada yaralanan sürücü ile aynı araçtaki İshak (48), Selvinaz (40), Mehmet (51), Ebrar (10) ve Melih Çoruh (12), İkizdere Hakkı Emine Ekşi Sağlık Merkezinde tedavi altına alındı.

Yaralılardan İshak, Mehmet ve Ebrar, Rize Devlet Hastahanesine; Melih, Salih ve Selvinaz Çoruh ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler