Topbaş, mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı

Topbaş, mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı.İBB'den yapılan açıklamaya göre, Başkan...

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı.

İBB'den yapılan açıklamaya göre, Başkan Topbaş, Fatih Saraçhane’de bulunan başkanlık binasında mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı.

Topbaş’ın geleneksel hale getirdiği ve her Ramazan ve Kurban Bayramı’nda yapılan bayramlaşma törenine AK Parti Grup Başkan Vekili Temel Başalan, İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, İBB Genel Sekreteri Yardımcıları, daire başkanları, müdürler ve çok sayıda Büyükşehir Belediyesi çalışanı katıldı.

Topbaş, son günlerde yaşanan ve millet olarak tüm Türkiye’yi hüzne boğan olaylara da değinerek, şunları kaydetti:

"Maalesef bu bayramlaşma buluşmamızda ulusumuzda acı, kan ve gözyaşı var. En yakın İstanbul Atatürk Havalimanındaki olayı yaşadık ve gördük. Bugün yine şehit haberleri geldi, yürekler parçalanıyor. Bu bayram günlerinde, bu mukaddes günlerde bile terör kendi vahşi yüzünü gösteriyor. 21. yüzyılın insanlık üzerine getirdiği güzelliklerle birlikte, uzakların yakın olduğu bu süreçte bunların geride kalacağını düşünürken maalesef ilkel çağlardaki aynı vahşet sürmeye devam ediyor."

Topbaş, çocuklara bayram harçlığı da verdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler