Tokat Belediye Plevne'de yüzler gülüyor

Tokat Belediye Plevne'de yüzler gülüyor

Antrenör Lale: "İnegöl Belediyespor'u yenerek, lige galibiyetle başladığımız için mutluyuz"

TOKAT (AA) - Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden Tokat Belediye Plevne'nin antrenörü Aykut Lale, İnegöl Belediyespor'u yenerek, lige galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Lale, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İnegöl Belediyespor karşısında ilk seti aldıklarını belirterek, "Çok da iyi oynamamamıza rağmen ilk üç set sonunda 2-1 öndeydik. Dördüncü seti 27-25 alarak maçı kazandık. İnegöl Belediyespor'u yenerek, lige galibiyet ile başladığımız için mutluyuz. Nasıl başlarsak öyle gider. Takımım 3 maç sonra daha da iyi olacak. İnegöl Belediyespor güçlü bir ekipti. Ligde iyi takımlar var. Biz de bütçemize göre iyi bir takım oluşturduk." diye konuştu.

Çok iyi taraftara sahip olduklarını belirten Lale, şunları kaydetti:

"Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizi tüm maç boyunca destekledi. Bütün maçlarımıza taraftarlarımızı bekliyoruz. Maça gelenler iyi bir karşılaşma izledi. Hedefimiz play-off oynamak. İnegöl Belediyespor maçı bizim için geride kaldı. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Afyon Belediye Yüntaş maçının hazırlıklarına bugün yapacağımız idman ile başlayacağız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :