TEV'in Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı

TEV'in Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı

İSTANBUL (AA) - Türk Eğitim Vakfı (TEV), dün gerçekleştirilen Mütevelliler Heyeti toplantısında görev süresi dolan yönetim kurulu üyelerinin yerine...

İSTANBUL (AA) - Türk Eğitim Vakfı (TEV), dün gerçekleştirilen Mütevelliler Heyeti toplantısında görev süresi dolan yönetim kurulu üyelerinin yerine seçim yapılarak vakfın yeni yönetim kurulu belirlendi.

Vakfın açıklamasına göre, bir önceki dönemin Mütevelliler Heyeti Başkanı olan Rona Yırcalı TEV’in Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Bir önceki dönem TEV Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer M. Koç ise gelecek üç yıl boyunca Mütevelliler Heyeti’ne başkanlık edecek.

Daha önce 2004-2007 yılları arasında vakfın yönetim kurulu başkanlığını yürütmüş olan Yırcalı, ikinci kez yönetim kurulu başkanı oldu. TEV Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ise Adnan Adil İğnebekçili seçildi. Ömer M. Koç da TEV’in Mütevelliler Heyeti Başkanı olarak belirlendi.

Mütevelliler Heyeti toplantısına göre TEV Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Rona Yırcalı (Başkan), Adnan Adil İğnebekçili (Başkan Vekili), Ali Kibar (Üye), Prof. Dr. Bahattin Bahadır Erdem (Üye), Ayşe Fatma Dilek Mutuş (Üye), Sezai Emin Taşkent (Üye), Bengü Balkır Mısırlıoğlu (Üye).

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :