Tenis: Fransa Açık

Tenis: Fransa Açık

- Fransa Açık'ın 10. gününde tek kadınlarda Bacsinszky ile Ostapenko, yarı finale yükseldi- Erkeklerde Busta-Nadal ve Thiem-Djokovic karşılaşmaları, yağmur nedeniyle yarına ertelendi


İSTANBUL (AA) - Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ın (Roland Garros) 10. gününde kadınlarda Bacsinszky ile Ostapenko, yarı finale çıktı.

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen toprak kort turnuvasının 10. gününde, tek kadınlarda 2 maç oynandı.

Kadınlarda 11 numaralı seribaşı Danimarkalı Caroline Wozniacki, Letonyalı Jelena Ostapenko'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti. 19 yaşındaki Ostapenko, kariyerinde ilk kez grand slam turnuvasında yarı finale yükseldi.

Turnuvaya 13 numaralı seribaşı olarak katılan Fransız Kristina Mladenovic, İsviçreli Timea Bacsinszky'ye 2-0 yenilerek elendi. Bacsinszky, Fransa Açık'ta 2015'in ardından ikinci kez adını yarı finale yazdırdı.

Tek erkeklerde bugün oynanması gereken Pablo Carreno Busta-Rafael Nadal ve Dominic Thiem-Novak Djokovic müsabakaları ise yağmur nedeniyle yarına ertelendi.


- On birinci günün programı


Fransa Açık'a yarın çeyrek final maçlarıyla devam edilecek.

Erkeklerde bir numaralı seribaşı Büyük Britanyalı Andy Murray ile Japon Kei Nishikori ve 3 numaralı seribaşı İsviçreli Stan Wawrinka ile Hırvat Marin Cilic karşı karşıya gelecek.

Kadınlarda ise 2 numaralı seribaşı Çek Karolina Pliskova ile Fransız Caroline Garcia ve 3 numaralı seribaşı Rumen Simona Halep ile Ukraynalı Elina Svitolina mücadele edecek.


- Günün sonuçları


Kadınlar:

Jelena Ostapenko (Letonya) - Caroline Wozniacki (Danimarka) (11): 2-1 (4-6, 6-2, 6-2)

Timea Bacsinszky (İsviçre) - Kristina Mladenovic (Fransa) (13): 2-0 (6-4, 6-4)



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :