Teknosa, Atatürk'ün Sesini Yapay Zekâ İle Canlandırarak 4 Ödül Kazandı

Teknosa, Atatürk'ün Sesini Yapay Zekâ İle Canlandırarak 4 Ödül Kazandı

Teknosa, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları çerçevesinde Atatürk'ün sesini yapay zekâ ile canlandırma projesiyle dört ödül birden kazandı.

Türkiye'nin önde gelen teknoloji perakendecilerinden Teknosa, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında gerçekleştirdiği yenilikçi proje ile dikkatleri üzerine çekti. Atatürk'ün kendi sesinden daha önce hiç duyulmamış sözlerini yapay zekâ teknolojisiyle yeniden hayata geçiren Teknosa, bu benzersiz projenin başarısıyla MIXX Awards Türkiye'den toplamda dört ödül kazandı.

Proje, "İkinci yüzyılda da en büyük armağan: Türkiye Cumhuriyeti" adını taşıyordu. Atatürk'ün sesini en gerçeğe yakın haliyle yeniden oluşturmayı başaran Teknosa, MIXX Awards'ta "Yılın En İyisi" ödülü de dahil olmak üzere, "Cumhuriyetin 100. Yılı" ve "Deneysel ve Yenilikçi" kategorilerinde "Altın Mixx" ödülünün sahibi oldu. Ayrıca, "Dijital Ses Reklamcılığı" kategorisinde de "Bronz Mixx" ödülüne layık görüldü.

Ödülleri Teknosa pazarlama ekibi adına alan isimler, projenin önemini vurgulayarak, Atatürk'ün mirasını yeni teknolojilerle bir araya getirmenin gururunu yaşadıklarını belirtti. Teknosa'nın bu projesi, sadece teknoloji alanında değil, aynı zamanda Türkiye'nin kültürel mirasını gelecek nesillere taşıma çabasında da önemli bir adım olarak nitelendiriliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.