Tekerlekli sandalye basketbolu: Şampiyon Kulüpler Kupası

Tekerlekli sandalye basketbolu: Şampiyon Kulüpler Kupası

- Beşiktaş RMK Marine ile Galatasaray, yarı finale kalamadı


İSTANBUL (AA) - Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu (IWBF) tarafından düzenlenen Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası finallerinde mücadele eden Türk temsilcileri Beşiktaş RMK Marine ile Galatasaray, yarı finale çıkamadı.

Alman ekibi BSC Rollers Zwickau'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen finallerin ikinci gününde Beşiktaş RMK Marine, grubundaki üçüncü maçında İtalya'nın Unipol Sai Briantea 84 Cantu ekibiyle karşılaştı. Müsabakayı 68-62 kaybeden siyah-beyazlı takım, grubu bir galibiyet ve iki mağlubiyetle tamamlayarak yarı finale çıkma şansını yitirdi.

Galatasaray ise grubundaki üçüncü maçını ev sahibi BSC Rollers Zwickau ile oynadı. Sarı-kırmızılı takım rakibini 61-53 mağlup etti. Dün oynadığı iki maçı kaybeden Galatasaray da grubu 1 galibiyet, 2 mağlubiyetle tamamladı ve yarı final biletini alamadı.

Kupada, gruplarını ilk iki sırada tamamlayan RSV Lahn-Dill ve Unipol Sai Briantea 84 Cantu ile CD Ilunion ve SSD Santa Lucia, çapraz eşleşmeyle yarı finalde karşı karşıya gelecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :